Keramische 2cm tegels

2 cm keramische tegels op verstelbare tegeldragers.

Onze keramische tegels zijn onder hoge druk geperst en hierdoor onverslijtbaar, kras- en zuurbestendig, en bestand tegen vorst. Door de dichte persing neemt de tegel geen water op en is ook ongevoelig voor algen: deze zijn eenvoudig te verwijderen met b.v. Fila PS87 zuurvrije grondreiniger.

Verstelbare tegeldragers worden gebruikt in het geval dat uw balkon of dakterras niet geheel vlak is (bijvoorbeeld oudere betonnen ondergronden of bitumen dakbedekking). Ook als u uw afstap vanuit de huiskamer naar het balkon of terras wilt verkleinen, zijn verstelbare tegeldragers een uitkomst. Deze tegeldragers worden op de gewenste hoogte gesteld en hierop worden de 2 cm dikke dakterrastegels gelegd.

Wij hebben een breed gamma in kleuren, formaten en prijzen. Indien gewenst, kunnen wij de balkon en/of dakterrastegels ook voor u leggen.

Is de ondergrond van uw balkon of dakterras een bitumineuze dakbedekking en overweegt u om hierop keramische tegels te laten leggen, dan is het verstandig om na te gaan hoe oud deze dakbedekking is.

APP dakbedekking heeft namelijk een levensduur van ca. 20 jaar en het zou jammer zijn als de keramische tegels na een paar jaar weer verwijderd moeten worden omdat de dakbedekking vervangen moet worden. Het is daarom dat wij Rhepanol kunststof dakbedekking adviseren, met een minimale levensduur van 50 jaar. Rhepanol dakbedekking kan over de bestaande dakbedekking heen worden gelegd, waarna de tegelsdragers en keramische tegels worden geplaatst.

terrasenbalkontegels.nl zijn:

teb-decals-02

Verdronkenoord 4
1811 BE Alkmaar
Nederland
WhatsApp +31 6 37 15 02 05
 
K.V.K: 62211676
B.T.W: NL002065487B61
Bank: NL69KNAB0720956013
Bic: KNABNL2H
Verified by MonsterInsights