Randafwerking voor keramische 2cm tegels

 

Wanneer wij keramische tegels op tegeldragers op de gewenste hoogte hebben gesteld blijft er tussen uw balkon (ondergrond) en uw nieuwe loopoppervlakte (de tegels) een open ruimte over. Deze ruimte kan in principe prima open blijven maar soms is het mooier, functioneler of praktischer om deze ruimte netjes af te werken met een randprofiel.

Waarom randafwerking profielen toepassen?

Omdat u bijvoorbeeld vanaf de balustrade-zijde niet onder de tegel wilt kunnen kijken of omdat u geen blaadjes van de bomen onder uw tegels wilt krijgen.

Wij hebben een breed gamma in kleuren, formaten om deze profielen aan u aan te kunnen bieden. Indien gewenst, kunnen wij deze profielen ook voor u plaatsen tegelijkertijd met het leggen van uw dakterras, balkon, tuin, serre of terras.

De randafwerking is simpel en snel geplaatst, van hoge kwaliteit rvs welke desgewenst gepoedercoat kunnen worden in diverse tinten.

Wij werken met randprofielen van het merk Profilitec uit Italië, waar wij de gewenste profielen, hoekstukken en koppelstukken speciaal voor u bestellen. 

Heeft u interesse in deze produkten?

Bel of mail ons of geef aan op uw offerte aanvraag dat u graag randafwerking wenst.

logo

Verdronkenoord 4
1811 BE Alkmaar
Nederland

K.V.K: 62211676

B.T.W: NL002065487B61

Bank: NL69KNAB0720956013
Bic: KNABNL2H
whatsapp
Verified by MonsterInsights