ITS tegels

Voor vlakke ondergronden.

Tot voor kort was het alleen mogelijk om keramische tegels op balkon of terras toe te passen, door deze te verlijmen op de ondergrond. Door de kwakkelwinters in Nederland, hebben vele van deze vloeren last van vorstschade; tegels die scheuren of loskomen, doordat vocht onder de tegel is getrokken en bij vorst gaat uitzetten.

Wij kunnen u het allernieuwste op dit gebied aanbieden: het Intelligent Tegel Systeem. Dit systeem bestaat uit een geotextiel (geluiddempend), waarop klikbare kunststof draagmatten los worden gelegd. Hierin worden vervolgens de keramische tegels van 12 mm dikte gelegd. Het ITS terras en balkon systeem is makkelijk te leggen, vorst- en weerbestendig, makkelijk te onderhouden en simpel te verwijderen wanneer u gaat verhuizen of weer eens zin heeft in iets anders.

Na het leggen van de tegels kunnen de voegen van 4 mm dienen als afvoer van het regenwater, maar u kunt er ook voor kiezen om deze met een speciaalvoeg (waterdoorlatend) af te voegen, zodat het optisch echt één geheel is.

Het ITS-systeem kan alleen worden toegepast op geheel vlakke ondergronden, zoals prefab beton of betonplex.

terrasenbalkontegels.nl zijn:

teb-decals-02

Verdronkenoord 4
1811 BE Alkmaar
Nederland
(06) 37 15 02 05
 
K.V.K: 62211676
B.T.W: NL002065487B61
Bank: NL69KNAB0720956013
Bic: KNABNL2H